Referenssit

P&O Ferries

P&O Ferries on osa Arabiemiirikuntiin rekisteröityä Dubai Ports Worldia. Yhtiön rekisteröity kotipaikka on Dover Englannissa. Kaikki P&O Ferriesin laivat liikennöivät Pohjanmerellä ja Biskajanlahdella.

P&O Ferries varustamolle toteutimme ethernet pohjaisen RFID-verkon kahteen isoimpaan Englannin kanaalissa liikennöivään autolauttaan.

First Technology

First Technology Oy on vuonna 2004 perustettu innovatiivinen infonäyttöjärjestelmien ja niihin liittyvien palveluiden kehittäjä ja toimittaja. First Technologyn FirstView-infonäyttöjä käytetään monilla eri aloilla lukuisiin eri käyttötarkoituksiin ympäri Eurooppaa, Lähi-Itää ja Afrikkaa.

First Technologylle valmistimme WLAN-verkkoon liittyvän sulautetun mediatoistimen.

Fortel

Fortel Components Oy kehittää ja valmistaa uusiutuviin energialähteisiin pohjautuvia CHP-voimalaratkaisuja Kempeleen Ketolanperällä v. 2009 rakentamassaan pilottilaitoksessa.

Fortel Componentsille teimme nopean ammattielektroniikkaan liittyvän tuotekehityshankkeen.

Tepcomp

Tepcomp Oy on toiminut elektroniikan sopimusvalmistajana jo yli 25 vuoden ajan ja sen asiakkaina on jo pitkään ollut useita kansainvälisiä eri alojen laitevalmistajia. Monipuolisten elektroniikan sopimusvalmistuspalveluiden lisäksi yritys on erikoistunut innovatiivisten LED-valotuotteiden kehitykseen ja valmistukseen.

Tepcompille teimme vaativan teholed suunnitteluprojektin.